Klubbens historie

Velkommen til Cykel Motion Biersted

Cykel Motion Biersted er en klub for cykelglade mænd og kvinder i alderen fra 16 år og opefter.

Klubben havde sin spæde opstart i 1986, hvor flere, der havde racercykel i Biersted, begyndte at cykle sammen. Klubben blev officielt stiftet den 10. august 1987 under navnet Tur-klubben Biersted, og i 2009 blev navnet ændret til nuværende
Cykel Motion Biersted. Målet er at skabe gode muligheder for at dyrke motionscykling med udgangspunkt i medlemmernes interesse og engagement. Vi forsøger at løfte i fælles flok, så alle tager ansvar for medlemmernes virke og dermed også klubbens virke.

Vi er en bred skare af medlemmer og har hold på flere niveauer, så alle kan være med.
Træningsturene starter fra vores klublokaler ved Biersted Aktivitetscenter, Stationsvej 51, Biersted, under ledelse af holdkaptajnerne. Der lægges stor vægt på sikkerhed. Vi har regelsæt og køreregler, som alle skal følge. Og så passer vi på hinanden. Træningen tilpasses de forskellige niveauer – med udgangspunkt i, at det skal være sjovt, men der må også gerne komme sved på panden. Og for dem som vil køre stærkt, har vi også hold.

Cykel Motion Biersted deltager årligt i flere motionscykelløb - primært i Nordjylland. Der ydes tilskud til nogle af motionsløbene.

Vi er gode til at være sociale – både når vi tager ud til løb, men også hjemme i klubben. Vi har forskellige udvalg, som alle er med til at skabe rammerne for klubben.

Klubben er medlem af Danmarks Cykle Union og DGI.

Læs mere om indmeldelse, træning, holdinddeling, udvalg, bestyrelse, sikkerhed m.v. under de forskellige menupunkter.

Vi glæder os til at se dig til træning i Cykel Motion Biersted.
Med godt humør og medvind kommer man langt – især på en cykel.

Vel mødt!